Vaše ohlasy-recenze na Mega trampolíny

23.03.2019
• Holíkovy  |  23.03.2019 13:32:33  |  IP: 77.111.---.---
Trampolína 4,30m zcela splnila naše očekávání při výběru kvalitní trampolíny. Trampolína je pevná, bytelná a stabilní a při montáži je vidět, že je zde opravdu použitý kvalitní materiál. Oceňuji zejména silný a široký kryt pružin, který zabraňuje dětem šlápnutí do pružin. Montáž je jednoduchá ve dvou lidech jsme ji složily za necelé 2 hodiny. Doporučujeme tuto trampolínu všem, co ještě vybírají , Holíková

21.03.2019
• Lena  |  21.03.2019 12:40:29  |  IP: 192.42.---.---
MegaTrampolina je perfektní a po smontování odpovídá přesně deklarovanému popisu. My jsme volily kvůli nedostatku místa tu nejmenší velikost (3,05m ) Tento rozměr je pro naše dvě malé děti 4-7 roků, více než dostačující. Rychlá a přehledná montáž , podle podrobného návodu zabrala asi hodinu. Určitě doporučuji. Lena

05.03.2019
• Leoš  |  05.03.2019 00:11:50  |  IP: 90.176.---.---
Zdravím, tímto všechny naše "skokany" a děkuji za podporu věrnost naší značce, ale také za všechny recenze, které nám píšete na naše Megatrampoliny. Tyto recenze jsou vždy důležitým vodítkem pro nové zákazníky při rozhodování koupě nové Trampolíny.

Uplynulo již 11 dlouhých roků co Vám zde na „Megatrampolínách“ nabízíme kvalitní Megatrampolíny ve velikostech 3,05m, 3,66m a 4,30m.

Naše Megatrampolíny jsou vždy vyrobeny v souladu se všemi novými CE certifikacemi a tím i novými bezpečnostní prvky.

Vždy máme pro Vás skladem připraveny všechny originální ,kvalitní a bezpečné náhradní díly. A pokud tyto díly měníte pravidelně a včas, je Vaše Megatrampolína opět bezpečná nová!

Děkuji Vám tímto za Vaši důvěru a věrnost naší značce.

Informace pro nové zákazníky.
u nás to není s recenzemi tak na Heuréce nebo na jiných různých srovnávačích, kde jsou stovky okamžitých kladných recenzí, ale i záporných reakcí na koupi při okamžité koupi trampolíny. Tam nikde nenajdete starší recenze za rok či více roků tak jako u nás!

U nás najdete stovky recenzí a dotazů od našich zákazníků a to již od roku 2009 nebo třeba za rok či 11 roků intenzivního používání trampolíny. U některých uživatelů se za tu dobu na té samé trampolíně vyměnily i 2 generace dětí a trampolína je po výměně dílů pořád jako nová! Pouze takovéto recenze Vám mohou jednoznačně posoudit kvalitu a životnost celé trampolíny.

Pokud chcete srovnávat jednotlivé modely a ceny trampolín, pamatujte také na to, že srovnávat se dá pouze srovnatelné…….
Navíc recenze a poradenství, vše je na našich stránkách volně přístupné v „Online režimu“ vše zadáváte s jménem zákazníka a hlavně, je zde také uvedena zkrácená originální IP adresa každého zákazníka tedy i Vaše pokud budete mít nějaký ten dotaz!

To není jako recenze na jiných konkurenčních stránkách, kam je dává přímo správce či prodejce a vy se k takovým recenzím vlastně nemůžete ani dostat?

Je tam sice vloženo správcem nějaké to jméno „recenzisty“ text recenze, ale vše bez originálních IP adres? O takových recenzích mám já svoje představy?

zdraví leoš

28.02.2019
• Davidovi  |  28.02.2019 18:24:57  |  IP: 90.178.---.---
Megatrampolínu jsme objednali již v roce 2011, kovové díly jsou zatím zcela v pořádku. Zatím bylo třeba měnit jen kryt pružin a letos i horní ochrannou síť.
Chválím hlavně možnost snadno doobjednat a vyměňovat poškozené části.
Děti ji prostě milují a je to rozhodně nejpoužívanější herní prvek na zahradě.
Jednoznačně doporučujeme!

06.02.2019
• Morávkovi  |  06.02.2019 11:29:53  |  IP: 199.249.---.---
V létě jsme od Vás zakoupili trampolínu tu největší , montáž byla jednoduchá cca 2 hodinky. Šrouby a tyče jsou opravdu z velmi kvalitního materiálu. Postavená trampolína je velmi stabilní i když děti skáčou , také se nám líbí prošití zipu. Trampolína celkově působí dobrým dojmem, letní sezonu vydržela bez poškození a to se tam vystřídalo kamarádů od vedle :D Trampolínu od pana Leoše doporučujeme

05.02.2019
• Jan Beneš  |  05.02.2019 10:28:18  |  IP: 195.176.---.---
kvalita se pozná. děkujeme za perfektní trampolínu !!!

14.09.2018
• Ivona  |  14.09.2018 14:19:33  |  IP: 90.177.---.---
Trampolinu mame doma asi měsíc a diky pocasi je plném využití.Vse odpovídá popisu s webu. Za me spokojenost s kvalitou a vstricnym jednáním ze strany pani Glorie. Moje doporučení pro tuto MEGATRAMPOLINU je všem ,kteří jeste váhají. Ivona

18.08.2018
• Ruda  |  18.08.2018 09:50:41  |  IP: 85.70.---.---
Bytelna trampolina s kvalitního materiálu a podrobný navod, montáž asi 2 hodiny pro jednoho člověka. Jednotlivé dily do sebe dobře zapadají neni potřeba krom spojení kruhu použit vetši síly či improvizovat ,za me doporucuji. Ruda

17.08.2018
• Petr Horak  |  17.08.2018 13:17:42  |  IP: 46.135.---.---
Taky doporučuji je to fakt kvalitni trampolina ,jsme moc spokojeni a určitě budeme doporučovat dál vsem ,kteri hledaji kvalitku 👀👀 díky petr

12.08.2018
• Kratochvíl Patrik  |  12.08.2018 19:19:39  |  IP: 90.176.---.---
Supéééér zábava a spokojenost (:(:(:
Bleskové dodání za jeden den a už skáčeme i s bráchou celý víkend. Megatrampolína je fááákt supééééér je to ❶ ***** kvalitní❶ a dobře pruží ❶***** Patrik



Nový vzkaz
nick  
text
 
 
793-4devět  =  
Vyplňte kontrolu proti SPAMu.
TOPlist
TOPlist