Vaše ohlasy-recenze na Mega trampolíny

16.09.2020
• Jaryn  |  16.09.2020 08:49:12  |  IP: 185.199.---.---
Jěště doplnění, k recenzentům viz. níže - bilance za 10 let provozu ohledně zranění 1 x kotník, 1 x zlomené předloktí, nespočet naraženin a spousta pláče, ale pořád je to baví ;o)))
• Jaryn  |  16.09.2020 08:38:08  |  IP: 185.199.---.---
Po 10 letech, při 3 synech, takže dostala trampolína docela zabrat, měníme doskokovku, kloubouk dolů před výdrží, vážne super. ;o)

30.07.2020
• Jenik  |  30.07.2020 09:25:56  |  IP: 5.204.---.---
Ta rychlost nas prekvapila velmi! V utery jsem objednal tramposku nejvetsi no a ve stredu mame doma! No neni to pecka? Tramposka je kvalita super

22.07.2020
• Ivan  |  22.07.2020 11:59:33  |  IP: 77.111.---.---
Vše proběhlo velmi rychle, od objednání přes internet až po osobní vyzvednutí na prodejně v Olomouci. Oceňujeme rychlou dostupnost náhradních dílů na naší Megatrampolínu i po 10 letech. Za nás absolutní spokojenost. Ivan

20.07.2020
• Ondrej Zahradnik, Melnik.  |  20.07.2020 13:10:51  |  IP: 23.129.---.---
Trampolinu mame 7 let. Dnes mi pomohla p.Glorie udelat objednavku na kryt pruzin. Trampolina je po letech stale pevna. Nahradni dily menime poprve od koupi trampoliny. Kvalita odpovida cene!

15.07.2020
• Leoš  |  15.07.2020 10:39:46  |  IP: 195.29.---.---
Lojzo ! pokud nečtete a nedodržujete bezpečnostní podmínky v návodě pro užívání trampolíny určitě může určitě dojít ke zranění ! Proto jsou zde ty návody k použití!
Navíc jsem trochu zmaten s toho zranění před 8 lety ? Jednou píšete, že to byla tchyně a pak zase syn?
A pokud milý Lojzo někdo pálí k kamnech plasty s trampolíny, tak je to podle mě "PRASE " což svědčí o jeho podivné "inteligenci", ale ještě navíc znečišťuje vzduch a okolí nám všem !
Za to by určitě měla být tučná pokuta, nebo nucené obecní práce a vy jste měl povinnost to nahlásit, což jste určitě jako správný občan neučinil a ještě s toho máte radost to zde ventilovat!
Pokud chcete, aby zde vaše recenze s návodem na pálení plastů ,zůstala je potřeba ji věrohodně doplnit a podepsat celým vašim příjmením, adresou a telefonním kontaktem na Vás, nebo bude celá vaše nedůvěryhodná recenze vymazána! Pokud souhlasíte, můžeme také podle vaší IP adresy všechny údaje doplnit! leoš

10.07.2020
• Toník  |  10.07.2020 14:57:58  |  IP: 80.188.---.---
Dobrej. Nechapu proč pan megatrampolina maže moji recenzi na megatrampolinu sice trampolina moc mega nebyla neboť si na ni můj syn zlomil obratle.tak jsme trampolinu dali sousedům kteří si spálili a pak ty kusy co se nespalili vyhodili. Děkuje přeji hezký den i když s trampolinou to moc hezké sny nebyli!!
• Lojza  |  10.07.2020 14:53:35  |  IP: 80.188.---.---
Zdravím už je to 8 let co moje tchyně Ivka uklouzla na vaši trampolíně kterou nazývate Mega. Jediné co bylo Mega tak její zranění... Bohužel skákala v botech ano už je to tak. Momentálně trampolína už doma není společně s tchyni děkujeme hezky den

08.06.2020
• Popkovi  |  08.06.2020 19:41:26  |  IP: 82.144.---.---
Neváhejte, opravdu kvalitní trampolína. Po 9 letech kupuji nově skákací plochu, a to jenom díky puberťákům, kteří skákali pospolu ve 4 a trampolínu protrhli. Nutno podotknout 9let vystavena slunci. Užívána hojně od jara do podzimu. Za ty peníze opravdu stojí.
• Martin N.  |  08.06.2020 10:51:56  |  IP: 185.220.---.---
Trampolina prisla bez zavad ci ponicenych dilu. Navod byl jasny a dobre rozepsany. Trampolinu jsme slozili cca do dvou hodin. Trampolina je velmi stabilni a libi se mi prositi materialu. Celkove jsem spokojeny. Dorazila druhy den od objednani na dobirku.



Nový vzkaz
nick  
text
 
 
30+9nula  =  
Vyplňte kontrolu proti SPAMu.
TOPlist
TOPlist